Radioaktiv tandkräm, va ska de hitta på härnäst..?


Valborg

Är lite sugen på Vitalic på Debaser trots andra planer, nära och kära får bestäma....

4d frame

I tisdags var vi på seminarium om 4d-Frame. En koreansk uppfinning som går ut på att bygga grejer med hjälp av straws och connectors. Man kan bygga allt från geometriska figurer till mekanik. Jag uppskattade seminariet men jag är ändå inte frälst. Kändes mest som en PR-grej...

Får mig att känna mig ung!<3


Innan löning och vår

Allt är underbart med lov förutom att man bränner mycket mer pengar. Anställda i Nacka kommun får inte lön förrän den 27' och imorrn ska jag gå på September. Jag har haft ett bra lov med en mycket bra avslutning, fokus på nära och kära :)
Lite foton från innergården..(man har inte alltid mycket att göra på lovet)
Imorrn är jag på Utbildning i koreansk pedagogiskt material, så ses på onsdag!!!!!(OBS vikarie, behave)

SM-finalerna

Kollade precis på innebandyfinalerna, när storvreta vann drog de upp denna mix
Orginalet är också riktigt bra.. :)

Jag har sagt fel..

När vi pratade om ozonlagret och ozonmolekylen sa jag att ozon reflekterar UV-ljus. Detta är inte sant, UVljuset absorberar och ozonelektronerna snor energin.


Vi pratade om Francium idag, lite fakta.."Man uppskattar att det finns 15 g i hela jordskorpan"/ Wiki

Vad händer?


Provvakt

Nästan alla är klara. Del C i engelska, om kommunikation i en liten värld, en värld där mycket är gränsöverskridande. Ganska intressant tema och aktuellt, bra för kidsen att tänka till över. 90-talisterna växer upp till en helt annan värld. Annat var det på min tid; kommer ihåg hur uppsatsen i svenska när jag gick i åk9 handlade om Graffiti och skadegörelse. Hur tänkte man då?
Såg i tidningen igår att PISAundersökningen ifrågasätts, det var på tiden. Dock bara en liten notis, i Metro tror jag det var...

RSS 2.0