Elevblad

Skitsnygga elevblad(ni som gjorde). Du som inte gjorde får göra till på torsdag. L och Pet drog ett långt, långt strå i måndags på läxförhöret, värt!!

Imorrn är det operation dagsverke därefter ska vi ut, käka pizza och dricka öl med arbetslaget. Jag ser fram emot det!

Tycker den här mixen är skön, skruva upp!


Ma B, Tors v12

Glömde lägga ut PPn från i måndags...sorry!!!!!!!!!

Ma, tors v12

Sitter kvar i n04 och tittar på era elevblad, riktigt snygga och detaljerade. Om jag skulle vara Er skulle jag inte oroa mig för provet nästa vecka, sen har vi ju påsklov!

Jag förstår inte grejen med att sälja Birkenstock-kopior i en skola, hallå!? Birkenstock och läraryrket hör ju ihop, är ju samma sak!!!!!!!! =)

Samskolans lärare har gått en utbildning en gång i månaden sena kvällar med en snubbe som heter David E. Igår var sista passet och jag kunde inte låta bli att le. Jäkligt långa förläsningspass på de obekväma stolarna i matsalenl till kl 17:55. Jag var tidigare nära att förlora förståndet MEN gårdagen var ändå helt OK. Det var dessutom ljust när man gick hem. Jag hoppas att snön smälter bort snart så jag kan börja använda min nya sneakers..


Om jag slumpvis drar ett kort ur en kortlek, vad är sannolikheten att det är ett ess!?

PS: Jag antar att Du har svenska när Du läser detta!!  hihi

Ma B, mån v12

Jag sitter och printar på studierapporterna. Det ser ganska bra ut tycker jag, läget är under kontroll.

Ma B, tors v11

Bra prestation idag på morgonen. Erkänn, detta är inte så svårt!

Är trianglarna rätvinkliga?
Ta reda på skalan av trianglarna
Multiplicera eller dividera för att finna den sökta sträckan. Bus enkelt!!!!!!!

Jag pratade med D och hon är övertygad att alla kommer klara Ma B, tror som henne! Vi måste fira när vi är klara på nåt sätt, kom på!!!!!!Trevlig Helg!!

Ma B, v11. Positivt!!

Luften gick ur en lite grann efter förra veckan men nu kör vi på och avslutar detta på ett positivt sätt. L så grymt bra brev Du hade skrivit, imponerande. Även om Parisbelöningen inte var sanning kan det vara nåt att överväga, någonting i alla fall! Nu avslutar vi det här på ett bra sätt och jag är helt övertygad om att det kommer gå bra. Det här med cirklarna och vinklarna kräver inte alls samma matematiska förmåga, utan handlar om att se lösningar. Detta kan dock ibland vara nog så svårt, Ni är en underbar grupp och gårdagen var inget undantag!

Bra väder!

Himla fint väder nu, när tid ges ska jag sätta mig i ett fönster i G-huset.
Det var ingen matte i måndags, pga skol-DM. Trist att det gick som det gick, men ändå bra att kunna skaka NG!

RSS 2.0