Min gård


Hittade låten

God jul önskar mattedanne!

Kafeterialåt

Funderade på vad det var för låt jag hörde i kafeterian idag, efter lite forskande var det denna. Den är skön!


Fredag IGEN!

Äntligen...tiden går så himla fort. Jag blev perfekt lagom firad igår på jobbet. Betygen är satta, och vi inväntar lovet lärare och elever. Tack för denna termin!!

Snart jullov!

Betygen satta(2h för sent) men nu är det snart lov. Tydligen jullov, det blåser väldigt, väldigt kallt ute. Torsdagar är ju min lugna dag och tre lektioner blev avslåsta tack vare nya matteläraren Hedvig. Har städat mitt skrivbord och hängt i gymmet...

Vecka 49

Jag är en liten, liten del i luciaspexet i år. En-uppvaknande- film från förra årets spex, kul idé tyckte jag. Tyvärr missar jag pga bordsbokning och diverse andra kvällsaktiviteter. Firar man inte Luca den 13?

Har jobbat ifatt denna vecka, i måndags var listan lång. Nu är allt klart!! Kemiproven är rättade ganska bra resultat. Synd att kursen denna termin blivit så teoretisk.

Reklamfilm om Samskolan?

Min gamla elev från 94årgången, Mattias Strand. Har kontaktat mig om att göra reklamfilm om Samskolan. Alltid kul när gamla elever söker upp en, speciellt när jag inte alltid var världens trevligaste mot honom. En hel del skäll...

Första kemiproven avklarade

Känns bra, rättar på tisdag!

RSS 2.0