9c

Nu börjar mailen hagla in från föräldrar i min mentorklass, allt från ledighetsansökan till olika svårigheter. Det börjar kännas att det är på riktigt och det känns inspirerande att vi ska ta oss igenom åk 9 tillsammans. Jag hoppas och tror att vi ska få ett fint år tillsammans! :)


9c

Det är kul att retas =)


Hunter boots

Tack vare en viss Karin F på samskolan köpte jag ett par Hunter boots åt my lady. Nu är jag rätt sugen på ett par själv. Tänkte att de skulle passa bra till oljerocken..


8G

Jag vill tacka 8g för att jag har fått privilegiet att undervisa dem. Jag tror att det är den bästa grupp jag undervisat under mina 4 år på Samskolan(hittills). Hur tänker jag då? Bra sammanhållning socialt och kunskapsmässigt, ingen som klankar ned på någon. Samtligt en väldigt lättrodd grupp utan direkta toppar eller dalar. En grupp som är lätt att få med sig och lätt att engagera. De verkar schyssta mot varandra och även mot läraren. Torsten kommer göra ett superbra jobb med denna grupp och jag är övertygad att de kommer passa utmärkt ihop!

Ses i korridorerna!!! :)

Fortfarande sjuk

Avskyr att vara hemma, så tråkigt!! Kollar på tuben och klickade förbi denna video, från typ 2008. Trodde att mannen Stephan Graham är mannen i Viasat reklamen. Men vid närmare eftertanke kan det inte vara han...kolla!

Deadmau5 och Kaskade

För att han(Bulldog) i Viasat ser ju typ 20 år äldre ut

Fel, alltså!

sjuk

är tyvärr sjuk idag

PS: diagnosresultatet i 9c var sådär, ingen klarade 0,4*0,04. Flera klagade även på att miniräknaren använts för mycket.

Nobelmuseet

känns bättre med 9c nu, även om vissa känns lite freaky.. :)

Konstiga grejer

Mycket konstiga grejer händer på samskolan. Jag kan plötsligt betrakta mig själv som både klassmentor och kemilärare! Vad ska man säga, nöden har ingen lag. Onödigt att försätta sig själv i nöd bara.

Göteborg i helgen var riktigt braa!!! :)

Negativa tal, titta till nästa vecka


Sannolikhet med Tage


8g

8g, mycket bra gruppdiskussioner! =)

Känns riktigt bra med klasserna

Det känns bra med klasserna trots sjuans dipp på fördiagnosen. Min sjunde och åttondeklass är helt olika och det ska bli intressant hur jag kommer ro hem dem, för hem ska de! Det blir på olika sätt, man sätts på prov!
Första konferensen som matematikansvarig gick ok. Jag måste bli noggrannare och poängtera vilka beslut som tas, som tur var skrev Stina ett mycket bra protokoll. Hon satte verlkligen ribban högt!

På tisdag ska jag träffa några tidigare Ma B elever och räta ut några frågetecken kring Ma C.


Det blir nog en ny liten kapiteldiagnos snart, i båda klasserna... =)

Självciterar mig själv om lärare X och klädstil

"X bryr sig, men X har inte koll.."

usch vad jag säger!

Läste en artikel i Metro imorseSjälvklarheter i vissa länder är olagligheter i andra.

Procentuppgift för å

Gå in på

http://nelly.se och kolla reaprylar

Beräkna rean i procent under REA.

8g

Det verkar funka bra med lektionsuppgifter på fredageftermiddagar, ska nog fortsätta med det!!

6b

Jag hade 6b imorse, Stinas klass. De var lite surriga fick säga till flera gånger men ändå trevliga!

Samskolans vindTog ett foto på vinden på Samskolan, det finns fina vråer.

RSS 2.0