Ma B, tors v 21

Vi kör eget arbete imorgon på matten. Om någon frågar jobbar vi hemma med Geogebra, betygen sätts 3 juni(Inget betyg är dock klart förrän betygskatalogen påskriven :))
Jag kommer vara i skolan från 8:00 om någon vill surra :)

Ha en underbar helg, jag är ledig på fredag och går på begravning. Nu på måndag kör vi kurssnack!!!!
Fundera på vad vi ska hitta på för avslutning, jag föreslår måndag den 7 juni!??

NP Matte B

Proven är preliminärrättade...finns i LC! =)

NP Ma B

Riktigt bra prov och riktigt bra resultat. Jag har tittat lite och det ser bra ut, ingen når tyvärr upp till VG-betyget som är 25 poäng och 6 VG-poäng men bra jämfört med förväntningar...och mycket bra jämfört med lektionen igår. Ni ska bara veta hur stolt jag är över Er.

I betygskriterierna för välgodkänt(vilket jag inte riktigt har förankrat..) står

"Eleven visar säkerhet beträffande beräkningar och lösning av olika typer av problem och använder sina kunskaper från olika delområden av matematiken."

Elevblad går inte hand i hand med "säkerhet". Nu spelar detta ingen roll då VG-gränsen inte uppnåddes. Jag är riktigt nöjd.... :)

Ma B

Fel PP på schoolsoft, nu kommer den nya!

Att göra sitt bästa

Hela Matte B på en lektion, eller kanske bara det viktigaste. STARKT! Imorgon är det game, hoppas på bra prestationer. Idag var lite ringrostigt, lyssna på deadmau5 för humöret!

När man väl..

När man väl går ut ska man väl göra det med stil. Deadmau5 på Berns igår var riktigt nice. Hittade en film på du-tuben. Det har väl aldrig vart så bra tryck där som igår?? Är schleten..But I just wanna play it right
We,re gonna get it tonight!


Ni som skrev prov i onsdags, tack för att det gick bra!!!!!!!

Pet

Hörde att Peter ibland kallar dig för..

Kvinnonamnet Petronella kommer, liksom Pernilla, från det romerska släktnamnet Peronius. Ett helgon i katolska kyrkan, Petronella, antogs tidigare ha varit aposteln Petrus dotter.[1]

I Sverige finns namnet dokumenterat i Skåne redan på 1100-talet med stavningen Petronilla.

Petronella fanns i den svenska almanackan på nuvarande plats fram till 1901, då det togs bort för att det ansågs gammalmodigt. Namnet blev populärt igen från 1950-talet och några decennier framåt, och 1986 återinfördes det igen men till en början inte på det ursprungliga datumet.

Den 31 december 2005 fanns totalt 1 899 personer folkbokförda i Sverige med namnet, varav 681 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 55 flickor namnet, varav 11 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Namnsdag: 31 maj, (1986-1992: 7 mars, 1993-2000: 9 juni).


Provrättning

Proven rättade och det såg ganska bra ut. Det som oroar är att vissa har missat procentkapitlet i ÅK 7, 8 och 9. På det som hade med kursen att göra såg det ganska bra ut. Nu väntar vi på P och D

Ma B..vecka?? ingen aning

Mitt humör går som OMX 30 just nu, det är berg och dalbana. Hade så fruktansvärt on i huvudet idag efter provet. Har lagt in en video som sätter saker i perspektiv. Nån som vet var man kan köpa 10mm whiteboardpennor??

Ma B, v18

Som alltid fina elevblad, nästa år om vi inte är kvar här hänger vi upp dem i lärcentrum!

Ma B, mån v18

Avskyr att räkna fel, grr...


Annas grupp kommer ha provet på tisdagen på studieverkstaden. Vad sägfer Ni om det? Då blir det morgonlektion....

RSS 2.0